Jennifer sandström

the sunrise

Godmorgon! Har just vaknat i min säng, i mitt lilla rum, i Auckland. Det är alltid lika mysigt att vakna till en vacker soluppgång ibland när jag inte dragit ner rullgardinen helt. Den här himmlen utspelades klockan 06.00 i morse, givetvis somnade jag om efter det. Har inte stigit upp en morgon här före åtta tror jag… Så skönt!

20120927-083403.jpg

Idag måste jag plugga och ska eventuellt presentera JIBS på en lektion i eftermiddag för massor av kiwis, det kommer bli intressant. Det är nämligen ett krav JIBS har för alla som pluggar utomlands.

Nu ska jag kliva upp efter min dagliga morgonrutin, 30 mins bloggläsande etc i min iphone, haha. Puss på er, hoppas ni mår bra!

FÖLJ:

2 svar

  1. Hoppas du hittade ngt fint att säga om Jönköping också. Vätterstranden går ju inte av för hackor. Bara man inte stoppar tårna i det kalla vattnet. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.