Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

business event

Åh! I eftermiddags var jag på ett event som anordnats för kvinnliga businesstudenter här på AUT. Var ett tag sedan jag fick klä mig mer formellt och bära en söt namnbricka och mingla runt bland härliga människor. Jag älskar sådana event, där man får chansen att möta engagerade och inspirerade människor! Jag behöver sådant oftare i mitt liv, det är faktiskt något jag saknar med Sverige och hemma. I Jönköping var det alltid något på gång, kan knappt vänta till allt vad våren kommer att erbjuda!!

Eventet kallades the naked truth och det var tre framgångsrika businesskvinnor där och pratade om sina erfarenheter och hur de tagit sig till vart de är idag samt massor av tips och råd utifrån detta! Väldigt inspirerande! Det bjöds även på mumsig mingelmat och lite vin. Det var för övrigt första eventet som anordnades för kvinnliga businesstudenter och tanken är att ha återkommande event i just det syftet att lyfta kvinnor i businessvärlden. Så jag passade på att ge tjejerna som dragit igång alltihop lite tips från det kvinnliga nätverk jag var med och startade på JIBS förra våren, VILJA! Det saknar jag också!

Allting handlar om nätverkande mina vänner och apropå det är en blogg ett väldigt värdefullt verktyg att ha. Jag känner i alla fall att bloggen har, är och kommer vara väldigt givande för min egna del!

20120926-232811.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.