The National.

Ikväll spelade The National i München. Och jag var där såklart, med min kanske längsta kompis någonsin. Ari ni vet, en av mina finska favoriter. Vet ni inte vilka The National är så kan ni googla/spotifya och lyssna på till exempel I need my girl, den borde ni känna till.
the National Munich

Konserten var hur bra som helst. Och när sångaren liksom sprang igenom hela publiken var en av de bättre sakerna. Han hade så himla mycket känsla i allt och jag bara älskar att se det. Avslutet var också gryyyymt.

The National Münchenthe National concertvänner på konsert

Att gå på konsert är någonting som man aldrig ångrar, även om man är bara lite eller jättemycket fan av bandet eller artisten. Det är också fint att se dem som är helt superextas, en tjej framför mig var sådan och mitt hjärta smälte lite. I helgen spelar Håkan i Göteborg och jag vill så gärna vara där, Håkan är verkligen min definition av musik-kärlek – så jag vet hur det kan kännas.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

 1. 3 juni, 2014 / 14:57

  MEN VAR DU PÅ THE NATIONAL JAG ÄLSKAR JU THE NATIONAL.
  Är bara lite avundsjuk. ;)

  • jennifer
   Författare
   3 juni, 2014 / 15:51

   Aaaaah, det bör du vara! Men deppa inte, här kan du se konserten live – lyssnade igenom den idag och det verkar vara i princip samma ;) https://www.youtube.com/watch?v=l3qS7hKoOR4
   Lyssna helst på 2:07:30 – den sista låten gjorde de så bra!!

   • 3 juni, 2014 / 15:54

    Tack, det får nog bli kvällsnöjet! :) Jag måste se dem lajv nån gång alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?