Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lite osammanhängande, om lite allt möjligt.

Så blev det en måndag igen och vardagslivet rullar igång som om helgen aldrig hände.

Försöker formulera något sammanfattande om de här dagarna som passerat och allt vad jag gjort och besökt, men jag misslyckas. Jag vet inte varför, men det är lite ont om ord i mig just nu. De kommer nog tillbaka snart.

I fredags, eller om det var i torsdag, hade vi en djup konversation och jag kom till insikten om att jag måste få landa lite i Sverige, det känns verkligen så. Att hela tiden förflytta sig, det känns ibland som att vara själlös. Jag ska visserligen till Sverige nästa helg och jag ska få träffa alla mina närmsta vänner och jag tänker att det kanske räcker. Det kanske fyller mina depåer av lugn, trygghet och av Sverige. Sedan kanske jag är redo att ta över världen igen.

Helgen innehöll i alla fall magiska platser i Tyskland och ännu mer magiska platser i Frankrike. Till och med Luxemburg besökte vi. Jag har druckit kaffe i tre olika länder, sovit i tre olika städer och förälskat mig i det ena efter det andra.

roadtrip Europa

I helgen tänkte jag också på när jag var sjutton/arton och “djupt förälskad” i han som var så många år äldre och så tänkte jag att nu är ju det preskriberat och därför kan jag berätta cirka allt (vilket jag i och för sig redan i princip gjort: efterfest och dubbla hjärtslag). Jag älskar sånt. Älskar när det förflutna blir just förflutet och man kan dela med sig av det som hände och detaljerna. Mer om det senare. Mer om allt senare. Jag ville mest bara höra av mig till er, ni är ju några stycken här och ni är så fina och det känns bra att kommunicera mest dagligen med er ♥

FÖLJ:

3 svar

  1. Åh, det låter som du har haft en underbar helg! Frankrike är ett land som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, så jag ser fram emot att få läsa mer om din roadtrip och se lite fler bilder. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.