Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

supersvettig & härligt happy

20120604-205927.jpg
Nej jag har inte vattkoppor, bara lite tillfälligt dålig hy och no makeup, haha!

Åh, endorfinerna rusar fortfarande i min kropp efter dagens back-powerwalk och fitnessfightens pass nr 4 (första för mig!). Promenaden landade på 6 km när jag lämnade mina väninnor halvvägs för att inte ta ut mig fullständigt, efter förkylning och inför nästa pass! Käkade lunch och fick sen sällskap av min kära mormor i någon timma över en kaffe. Sedan var jag sjukt pepp på träningspasset som visade sig vara riktigt tungt och härligt. Studsade och sprang runt i hela huset och hoppade hopprep som en galning för att lyckas med de två konditonsdelarna på 10 minuter var. Vem behöver gym/springband/gångstig när man har ett trevåningshus? Haha.

20120604-205932.jpg

20120604-210130.jpg

20120604-210040.jpg

Mina snygga vänner Tilda och Lisa kämpar sig uppåt mellan de snöfyllda dikena!

FÖLJ:

3 svar

  1. Du, jag har ett förslag på utmaningen på min blogg, kommentera gärna så jag vet hur vi ska göra!
    Det blir som majoriteten vill senast imorgon bitti :)
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.