Jennifer sandström

hjärtekrossanden och barnafödande

Jag tror det är svårt för många av er att förstå hur uppslukad man kan bli av en annan människas liv. Men tänk er, någon du inte känner och aldrig träffat, men vars blogg du läser dagligen – efter ett par år så känns det verkligen som att personen i fråga är en kär vän! Du blir ledsen av dennes sorger och upprymd och glad av dennes lycka, helt sjukt, men samtidigt väldigt härligt.

Igår åkte Elaine Eksvärd in på BB för att föda sin första knodd. Elaine är min favorit i hela vida bloggvärlden och jag följer nu detta med spänning, liksom kan inte sitta still och hoppar lite hela tiden med tummarna knipta!

Samtidigt på en annan plats i världen blev Sandra Beijer alldeles förfärligt hjärtekrossad. Och jag frös till is, jag kände så med henne och ville bara hålla om henne, vara där hos henne. Deras kärleksstory som varat så länge, verkade så underbar, och så bara BAM, slut, finito, the end; han var inte kär längre.

Bloggar är min favvosyssla number one och jag vet att när jag är klar här på jorden, så kommer bloggandet och bloggläsandet varit en enormt bidragande faktor till att jag nådde alla mina drömmar och mål!

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag känner verkligen igen mig. Så snart jag har en stund över så läserjag bloggar. Jag älskar inlägg precis som ditt där den som bloggat tipsat om andra bloggar.

  2. Eller hur, visst är det sjukt med bloggvärlden! Man känner folk som man inte känner. Läser också Elaine bloggen – så bra, var därifrån jag hittade din blogg… Man undrar ju vilka som läser ens egen blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.