Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Stolt över dagens prestation!

Idag gjorde jag någonting jag aldrig gjort förut. Jag höll en redovisning utan att ha några stödord!! Och jag gjorde det galant! Jag var inte ens nervös och jag pratade lugnt. Jag sa säkert x antal grammatiska fel, men vad gör väl det? Och jag fick ett A. Åh, jag var så nöjd efteråt! Practice makes perfect, right? Det jag pratade om var för övrigt fördelarna med social media och att det ligger mig varmt om hjärtat kanske underlättade alltihop lite.

När jag satt och log i webcamen såg jag min fina vägg som jag inte tror jag visat för er? Printade massor av peppfoton och klistrade upp på väggen, härligt att mötas av när jag kommer in i mitt rum, innan jag somnar och när jag vaknar! Min söta enögda bulldog-pose får ni på köpet också.

Nu ska jag springa ner till gymmet en sväng, sedan kanske börja komponera ett blogginlägg om allt fantastiskt vi gjorde på sydön under lovet, är ni sugna på det??

FÖLJ:

3 svar

  1. Åh vad härligt, grattis! Förstår att det måste kännas hur bra som helst!!
    Njut ordentligt av känslan och var stolt över dig själv.

    Som alltid är det roligt att kika in på bloggen och se hur det går för dig :)

  2. Häromdagen for mina tankar tillbaka till en liten flicka med den tydliga och höga berättarrösten, på en scen i Mariaskolans gympasal…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.