Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

don’t lose hope

Hittade dessa tankar idag på min favoritblogg och hon lyckas alltid träffa rätt. Vare sig hon skriver om humör, relationer eller jakten på Mr Right. Vill man läsa en blogg som får en att må bra ska man definitivt läsa Elaines!

Och sakta känner jag att min inspiration är på väg tillbaka. Jag tror jag har varit lite understimulerad rent prestationsmässigt på senaste tiden. Det har varit så mycket kul som hänt under terminen här och väldigt mycket semesterkänsla. Så, nu vet jag vad jag behöver göra, fokusera lite mer på att prestera – både i skolan och utanför med sådant jag tycker är kul, så som att skriva till exempel!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.