Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Stolt, glad och tacksam.

Efter lite negativ energi som lyckades ta sig in i min värld i kväll, behöver jag återställa balansen i min kropp med lite pepp.

Så, här kommer det.

Jag är stolt, glad och otroligt tacksam över att jag:

– Bara sådär flyttade till Indien.
– Jobbar på mitt första “riktiga” jobb och får en chans att använda alla de kunskaper jag besitter.
– Har en positivt inställning till livet.

Som jag sa innan idag, tänk att vi fortfarande är nykära, jag och livet. Och just nu, räcker det. Att jag får vara här och känna hjärtat slå. Vad mer kan man begära?

Ps. Jag är även otroligt stolt över mina vänner hemma i Sverige. De får jobb på banker, kommer in på skolor i Köpenhamn, ska till Kanada och plugga och så vidare. Jag gillar dem, mina vänner som finns där hemma i Sverige.

FÖLJ:

Ett svar

  1. Tacksamhetslistor är “enkla” sätt att njuta av tillvaron och känna uppskattning, underbart! Och det sätter lite perspektiv på saker och ting och klargör nuläget :) Alla borde skriva 3 saker de är tacksamma över varje dag, det hjälper verkligen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.