Jennifer sandström

Stockholm och medicinen.

Började min dag med en arbetsintervju över Skype (ja vi får se hur det blir med det, men kände mig sugen på jobbet!) och stressade sedan halvt sönder för plugg och diverse småsaker. Mest för att jag inte har böckerna jag behöver och en hel del uppgifter i veckan. Efter ett par tårar och en stund i telefon med T kände jag mig dock på topp igen. Stack ut näsan utanför dörren och gick för att möta upp min värdinna i staden.

Och såhär vacker blev min fredag tillslut:
IMG_0551.JPG

IMG_0552.JPG

IMG_0558.JPG

Det här är Hjalmar och hon är helt FAB! Vi hamnade med lite tapas och ett glas rött medan vi tog ikapp allt som hunnit hända sedan vi sågs sist för ett par månader sen.

Sedan bestämde vi oss för BIO och jag blev sjukt sugen på en svensk film. Sådant känns så lyxigt, som om man liksom måste passa på när man är i Sverige – att se en svensk film! Medicinen visas på biograferna just nu och herrejösses – hett filmtips för filmer 2014 alltså. Den var verkligen sevärd och så fantastiskt rolig film! Ett par av de bästa svenska skådespelarna också. Jag är ju så dålig på namn och skådisar men hon Helena Bergström och sedan även Petra Mede på ett hörn! Det var även mycket skämskudde i filmen och stunder man bara vill krypa ur sitt skinn – älskar sådant.

Tycker i övrigt det är mysigt att skratta med en hel biosalong som skrattar med. Kul även att se Stockhom när man själv är i staden och se några av de klassiska stereotyperna skildras i filmen. Ja, okej hur som helst, se den, Medicinen – svensk film när den är som bäst!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.