Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Så jävla bra.

Godkväll, mår så himla bra i själen just nu. Mina vänskapsdepåer behöver verkligen fyllas på och det kan knappt göras på bättre sätt än detta.

Träffade Jessika och Sara i väntan på Emma som slutade jobbet sent. Enormt härliga tjejer som jag känt i himlans massa år över internet (lång och fantastisk story). Jag skulle gärna hänga mer med dessa damer – tror vi skulle ha väldigt kul ihop!IMG_0546.JPGIMG_0547.JPG
Vi satt vid ett urmysigt café vid St Eriksplan, eller det var snarare ballt än mysigt. 35kr för en te dock, haha alltså saker och framför allt maten blir bara dyrare och dyrare… Framför allt när man är van vid typ, tyska priser. Men jag tycker det är värt det trevliga umgänget att betala för caféer och restauranger!

Promenerade sedan hem till Hjalmar (Emma) med min tunga väska ut till Kungsholmen. Hon bor så fantastiskt vackert här alltså! Och känns SÅ JÄVLA BRA att vara här och få hänga med henne hela helgen.

Eufori eufori eufori. Jag brukar vara försiktig med att utrycka sådan enorm glädje, ibland. För risken att det liksom slår tillbaka – men jag har tänkt sluta känna så och istället bara känns fullt ut vad jag faktiskt känner. I believe in miracles!

Nu säger jag och mitt spiritual mind godnatt, från en säng i Stockholm bredvid en bästa vän!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Hej , jag undrar om du inte vill jobba med ekonomi eftersom det är det du läste innan? Jag pluggar själv just det och språk.men vet inte exakt vad jag vill jobba med….btw jag kommer från kungsholmen :) väldigt fin stadsdel !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.