Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tåget mot Stockholm.

Har nog inte hängt såhär mycket med mig själv på flera månader! Åkte till stationen och satt på ett café innan mitt tåg gick halv tre.
IMG_0536-0.JPGIMG_0539-0.JPG
Trots att jag sovit en timma och försökt plugga är jag så less nu. Uttråkad liksom. Och jag brukar tycka det är mysigt att åka tåg ensam, men just nu längtar jag bara fram. Det slog mig just att det är till Stockhom jag är påväg. Fokus har liksom legat på vem jag ska träffa snarare än vart jag ska. Men Stockholm är ju också fint!

Längtar så att jag dör efter att få hänga med tjejer en HEL HELG! Till på onsdag till och med! Längtar även så att jag dör tills onsdag…

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.