Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En dag med min bästa vän i huvudstaden.

IMG_0615.JPGIMG_0614.JPGIMG_0613.JPGIMG_0618.JPGIMG_0617.JPGIMG_0607.JPGSå vacker lördag! Jag är inte i Stockholm för Stockholm, jag är i Stockholm för Emma. Och det är skönt, vi behöver inte vara så turistiga, utan bara gå dit fötterna och magarna leder oss. Magarna ledde oss till Hermans trädgårdscafe. Där hittar man tydligen en väldigt god och populärt vegetarisk buffé, men vi körde på rawfood-tårta, mums! Och te, det är te jag dricker på bilden, inte mjölk… Vanilla chai, Pukka tror jag te-märket är, sjukt bra.

Stockholm är vackert ändå. Fin stad att vandra igenom. Och koftan jag har på bilden här, det är den typ av kläder alla går omkring med här just nu. Överdrivet långa koftor. Rätt snyggt. Jag lånade Emmas och kände att det kanske fick räcka så.
IMG_0598.JPG
Skönt är också att kunna ägna en lördagskväll precis exakt såhär:
IMG_0608.JPG
Myskläder, i sängen, med rödvin. Och varsin telefon. Hjalmar snapchattar sönder och jag bloggar. Allt är i sin ordning.

FÖLJ:

3 svar

  1. Hermans. Vi var på väg in där i somras men kom precis när de bommat igen för kvällen. Såg annars riktigt nice ut, och de där vyerna tar man ju gärna en fika till. Bra skit alltså?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.