Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Brunch på Borgs Bageri

Om man vill äta bra och prisvärd frukost i Stockholm eller kanske en härlig brunch en lördagsförmiddag, så kan jag rekommendera Borgs Bageri på Birkagatan. Deras fika såg rätt magiskt ut också och kaffet var, enligt Emma eftersom jag slutat dricka kaffe, hur gott som helst. Innan 11.00 kan man i alla fall få en frukost kring hundralappen, och det var vad vi började vår lördag med igår morse!

IMG_0611.JPG

Urmysigt är det inne på Borgs Bageri!

Och här är Emma med vår frukost. Smörgås med ost och skinka, ägg med kaviar, vattenmelon, en crossiant, juice eller smoothie, och kaffe eller te. MÖMS.

IMG_0573.JPG

IMG_0606.JPG

Crossiants är något jag förälskat mig i sedan jag flyttade till München i februari. Perfekt frukost eller snack, eller ja perfekt och perfekt – är väl knappast så nyttigt? Men strävar snarare efter balans i livet än 100% nyttighet.

IMG_0612.JPG

Det går bra med mitt icke-kaffedrickande, finns ju så många amazing teer där ute! Och hur fabulösa är inte dessa muggar? Påminner väldigt mycket om Painkillers-muggarna. Sådana skulle jag vilja ha i mitt framtida Pippi-hem.

Stockholms-tips alltså. Vi letade och googlade lite innan vi bestämde oss för att gå till Borgs Bageri – finns ju en himla massa här i storstan… Har ni något favoritställe i Stockholm, för frukost, brunch eller fika?

Här kan du hitta fler saker att göra i Stockholm och cityguider.

FÖLJ:

3 svar

  1. Veckodagar kan man med lite tur äta godaste frukostbuffén på hotell rival vid Mariatorget. Man kan endast ringa samma dag och se om det finns plats men oftast är det lugnt. Kostar 220 kr tror jag men då väntar härligaste frukostbuffén där man utöver vad som står framme kan beställa olika sorters kaffe, varm choklad, pannkakor, ägg av alla dess slag, fattiga riddare och annat mumsigt så att det görs för just dig. Känns lyxigt att den servicen ingår. Mumsigt värre i alla fall! Godaste glassen tycker jag man hittar på Braütigams i gamla stan. Annars kan jag trots flera år här inte några särskilda ställen för sånt mumsigt. Gör hellre det mesta själv i slutändan :)

    Ha det så fortsatt trevligt här! :)

    1. Oj, gott tips Gabriella!! Håller dock också med om att det är mysigt och rätt bra att fixa egen frukost… Är också lyxigt ju :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.