Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Stockholm-Göteborg <3

Jag brukar säga att jag alltid blir lite jetlaggad när jag kommer till Sverige. Men inser att det kanske inte är en helt legitim ursäkt. Kanske är det dygnet av resande (yes typ 26 timmar) som tar all energi? Eller bara att få landa hemma i mammas soffa?

Båtresan var fin, fast det gungade en hel del när vi skulle sova. Kan vara lite så höst- och vintertid på havet. Så fort man passerat Åland kör man dock mest mellan öar och då går det väldigt lugnt.

Tågresan gick också bra. Tycker alltid mtrexpress levererar. Gillar också deras kommunikation, till exempel att de skriver mmm bulle på skärmen där de informerar om restaurangvagnen. Om jag drev ett stort företag skulle jag också vilja ha en human och avslappnad kommunikation mot kunden.

Vi hade förresten ett par timmar i Stockholm innan tåget gick och var slår man sig ner i närheten av centralen? En lugn oas i myllret, som jag varmt kan rekommendera, är Sally Voltaire och systrar. Det ligger i Åhléns på våning tre och är väldigt busy runt lunch men både förmiddag och efter lunch är det superlugnt – och bra mat. Det var Corinne som tog mig dit sist vi var i Stockholm tillsammans. Så där satt jag med min laptop och jobbade medan T gick omkring i butiker.

Stannade också till i Kungsträdgården och beundrade ett höstigt Stockholm. Förundras alltid av hur svenska alla svenskar ser ut. Så väldigt svenska.

Nu, Göteborg är jag din i två veckor. Ska åka hem till min moster nu och hälsa på deras nya hund!! Plus mormor som är där. T har förresten redan hunnit skratta åt hur tokigt allt blir när vi försöker koordinera saker med släkten, och hur otroligt svenska vi är.

FÖLJ:

6 svar

    1. Vet hur lätt den kommer på besök, den där abstinensen. Jag har inte varit här sedan julas och det var verkligen på tiden!! Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.