Jennifer sandström

Speedad av en latte.

GLAD LUCIA! Vaknade upp strax innan tio, lyfte på de trötta ögonlocken och spanade ut genom fönstret. Såg hur små, små snöflingor virvlade runt där utanför och hur ett vitt snötäcke lagt sig på grannhusets fönsterbrädor. TJOHO – vilka vinterkänslor såhär på självaste Lucia. Men det visade sig vara mest slask och jag gissar att det är så man får ta vintern här i södra delen av Norden. Det är okej. Jag har ju mina vinterkängor så det gör ingenting om jag måste gå i slask…

Sitter på vårt favvis-pluggcafé just nu och är sjukt speedad. Jag bestämde mig nämligen för att våga mig på att dricka en kopp kaffe idag. Det har känts så lockande de senaste dagarna och jag vet inte riktigt varför. Kanske värmen och den härliga mysfaktorn som en kopp kaffe bringar?? Tänkte i alla fall att en latte vore milt och bra, för mage, kropp och själ. Jag har inte druckit kaffe sen augusti!! På grund av magen som behövde vila lite från allt som är dåligt för den stackars magen. Så nu provar jag hur vi ska reagera på kaffe igen… Och än så länge är det bara jag som är sjukt speedad av koffeinet. Känner hur jag nästan börjar kallsvettas här och skriver med superspeed på tangenterna, hehe…

IMG_1742.JPGHar suttit och jobbat ett par timmar och nu ska jag gå och möta Victoria för julmarknaden här vid Domkyrkan i Åbo. Sen ska vi gå in där och kika på lucian. Myspys. Jag blir alltid så himla berör av luciatåg…? Vet inte varför, det är stämningsfullt liksom. Kommer säkert fälla en tår, jag är ju så himla känslosam nowadays. Grät som ett litet barn till Paradisehotel härom dagen, när Calle åkt ut, haha.

Har ni fått se på någon Lucia idag?

 

FÖLJ:

5 svar

  1. Ingen Lucia här i Dublin, en gång för massa år sen drog jag ihop ett tåg men de övriga på på mitt dåvarande jobb trodde vi var Klu Klax Klan så har övergett alla Luciatankar..

  2. Haha, koffein-chock much ;)
    Vilken heljulig dag; synd bara att luciatåget inte blev som du ville. Hemskt vad jag slänger mig med krunegård-floskler här på slutet, men “Man blir besviken när man har höga förväntningar”; tyvärr =/ . Hoppas julmarknaden var riktigt mysig!

  3. Jag var tvungen att testa en latte med salted caramel syrup häromdagen. Sjukt god. Men trots att den var liten blev jag galet speedad (jag dricker inte kaffe alls i vanliga fall). Vi hade julfest på jobbet o jag hann lixom svara på alla frågor i quizet innan de hade ställts (jag hittade på alla möjliga frågor på temat och svarade på dem själv innan de han ställas) och vårt lag krossade de andra med över 10 poäng. Räknas det som doping?

    1. Salted… Lät spännande! Hahaha alltså, så kul – helt sjukt vad man kan gå in gång av lite kaffe. Nästan doping ja, hoppas du höll det hemligt! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.