Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Spa och shopping, lyxlördag med mig själv.

Besökte min kompis salong slash spa idag efter en senare frukost och fick en timmas gudomlig avkoppling. Hela kroppen peelad med en färsk papaya-skrubb. Inklusive lite massage. Sådant man borde göra minst en gång i månaden, särskilt i ett land där det är så billigt. Motsvarande 150kr.

20130831-191627.jpg

Tog en autorickshaw vidare till Lulu Mall, största shoppingcentret i Kerala. Där jag kom att spendera kommande fyra timmar som ett litet besök i himlen. Jag har aldrig varit så lyrisk över att gå in i en Vero Moda butik (det mest svenska som gick att hitta där) eller över de låga Nike-priserna!

Nedan ser ni några av mina fynd. Rosa topp på Vero Moda. Tydligen är rosa den färg som passar mig bäst när det kommer till kläder. Gul topp från United Colors of Benetton, älskar den! Och så på sista bilden ett träningsset från Nike, tightsen har ett coolt, grått mönster och är extremt sköna.

20130831-191638.jpg20130831-191645.jpg20130831-191649.jpg

Jag upptäckte även höjden av att sticka ut när jag kilade in på herravdelningen i en butik och började välja bland tshirts och tröjor som jag sedan gick och provade och slutligen köpte. En ung man kom fram till mig “is this really for girls?” och jag svarade “No? It doesnt really matter, does it?” Jag försöker så ofta jag får chansen inflika att vi inte är män eller kvinnor, vi är alla människor. Likaså som vi inte är troende eller icke troende, vi är även där alla människor.

Köpte en herrmjukiströja och en herrtshirt, störtsköna plagg. Och just det, även en väldigt glammig, ljusrosa väska följde med mig – inte hittad på herravdelningen, haha.

Efter shoppingen hittade jag ett café som serverade hyfsat god cappuccino. Där slog jag mig ner och begrundade livet en stund. Vet ni hur härligt det är att gå runt som ensam och enda vit i ett shoppingcenter fullt av indier? Det är något över den känslan alltså, man känner sig unik på ett sätt man aldrig skulle känna hemma.

20130831-191654.jpg

Det mest häpnadsväckande var när jag fick syn på tre nunnor som kom vaggandes genom en av de största butikerna i Lulu Mall. Nu vet jag inte mycket om nunnor och jag gissar att man har fördomar, men jag skulle inte ha tippat på att de ägnade lördagarna åt att shoppa… Och jo, vad jag än känner eller hur jag än reagerar – så avslöjar mitt ansiktsuttryck det på direkten. Så när jag såg dessa nunnor kan jag lova att min haka var vid knäna och mina ögon stora som på ett barn som ser jultomten för första gången. Andra gången jag såg dem ville jag så gärna be om att få ta ett foto – men jag visste inte om det skulle anses oartigt så jag gjorde inte det.

Kort och gott en väldigt behaglig och lyxig dag! Jag kunde än en gång konstatera att shoppar gör jag bäst i mitt egna sällskap och mitt egna lugna tempo.

FÖLJ:

3 svar

  1. Haha nä men Jennifer, har du börjat säga spendera tid? ;)

    Det är ju tydligen okej. Vi får nog ge oss, haha.

    1. Jaaa, Emelie, jag vet – jag har lagt mig ner! Men det går mig inte oberört förbi, hehe. Tror du att du kommer kunna falla i fällan du också? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.