Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lördag morgon.

Klockan är nio och jag ligger nyvaken i min säng, eller snarare “på min bädd” då det känns som att jag ligger PÅ något snarare än i något. Sedan sju-tiden har jag vaknat och vridit och vänt på mig, jag tog ut gardinerna för ett par veckor sen så när solen går upp blir det väldigt ljust här inne. Och jag har drömt, som vanligt, jag kommer alltid ihåg mina drömmar när jag vaknar. I natt träffade jag mina fantastiska Jönköpings-vänner – vad jag saknar er! Och det är vissa vänner hemifrån Gällivare som är ständigt återkommande i mina drömmar, nästan lite läskigt…

Apropå att sova och så, ni vet det är så varmt här, så man sover endast med lakan såklart. Men jag gör inte ens det och jag trodde faktiskt aldrig att det skulle vara möjligt att sova “utan ett täcke”, det är ju liksom en del av själva sovritualen att ha ett täcke att krama!


Ni måste ju erkänna att det ser lite ut som ett fängelse, det här jag vaknar till?

Igår flyttade det in en ny tjej här på Link Heights, ytterligare en intern på företaget där jag jobbar. Tysk tjej. Kommer även börja en tysk kille som jag också träffade igår. Kul. Jag gillar faktiskt att bo med någon, särskilt här i Indien skulle jag aldrig vilja bo ensam. Det är förstås annorlunda här.

Mina planer för denna lördagen? Om mitt knä varit ok skulle jag stuckit till gymmet nu, men det är lite instabilt efter förra veckans joggning + aerobics. Klockan elva ska jag till min kompis salong och göra en papaya body scrub. Efter det ska jag besöka stans största shoppingcenter, Lulu Mall. Jag hoppas att där finns sushi, jag trånar efter sushi varenda dag. Sen är jag rätt sugen på att shoppa lite också, tydligen finns en Vero Moda(!!) butik där! Nu är jag egentligen inget big fan av Vero Moda men just nu känns allt europeiskt/skandinaviskt lockande.

Vi får se hur kvällen artar sig, det pratas om någon tripp till någon fin plats – men vi får se. Helst skulle jag vilja dyka ner i min Shantaram-bok och inte göra någonting annat denna lördagskväll.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.