Jennifer sandström

Inspirerande citat.

Jag har perioder då jag är en sucker för inspirerande citat. Jag älskar att scrolla igenom Pinterest efter ord som får insidan att bubbla till liv och drömmarna att breda ut sig framför mig. Här på bloggen hittar man taggar som, inspiration, inspirationsord, visdomsord och citat

Och i samma stund som jag skriver det här inlägget och vill dela med mig av det här vackra Bob Dylan-citatet, så ser jag att det är en bild och ett citat jag redan postat i juni… Nåväl, en del saker är värda att upprepas? Jag brukar tänka på det ibland, tänk om vi skulle se på människor all smärta de går omkring och bär på. När vi går ut på gatan, tänk om vi skulle se i ansiktet på den vi möter vilket helvete hen går igenom just nu, eller upplevt i sitt förflutna? För det är ju så, vi har alla problem och bekymmer, we all are beautiful and we all have some kind of pain. 

Bob Dylan quote inspiring

I det här ett år gamla inlägget hittar ni ett av mina favoritcitat och jag hittade även en, mer eller mindre, klok liten text som jag skrev i samma veva:

Fuck the future, because no matter whatever happens in the future, it doesn’t really matter today, does it? My future looks bright and I’ve all of those amazing dreams. But still, that’s the future and I’m living for today, because half the fun of having dreams is the journey to get there.

Det var när jag bodde på Nya Zeeland och levde i en drömbubbla. Jag var lite rädd för att det skulle ta slut, jag ville inte lämna och jag gjorde allt för att övertyga mig själv om att det kommer bli bra i alla fall. Och se, det blev det ju!

 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.