Söndagsbrunch.

Godmorgon tomtenissar. Det är fortfarande november i några timmar till, men det är ändå 1:a advent och vi kan varmt välkomna julen lite smått. Vi gjorde det med en ordentlig brunch och bestämde oss för att spara tomtegröten till senare, det får bli någon typ av middag.

Såhär såg vår brunch ut. En klassiker vi börjat med för att få en bra start på en lördags- eller söndagsmorgon. När man vaknar lite senare/ligger och drar sig i sängen, är det lika bra att äta brunch. Så bratwurst med äggröra, smoothie på blåbär, hallon, banan, kokosflingor och mjölk, majs-knäckebrödet med ost och smör, samt kiwi, melon, päron och mandarin! Lika bra som hotellfrukost, fast hemma.

frukost brunch recept

Detta är alltså ingen iphone-bild utan en lätt redigerad systemkamera-bild. Jag funderar på om jag ska bli lite duktigare på att använda kameran. Men då får jag nog också se till att utveckla mina fotograf-skills också. Skulle vilja ha ett bättre objektiv… Men jag kan ju i princip ingenting om sånt där. Fast det är kul, så har länge funderat på att lära mig mer.

Juligare än såhär blev inte bilden heller (alltså inte julig alls förutom möjligen ljuslyktan) pga avsaknaden av julpynt i den här lilla student-lyan. Ni har ingen aning hur mycket jag suktar efter ett liv, en bostad, en plats, som inte är temporär. Men den dagen kommer och tills dess får jag försöka njuta av livets spontanitet och enkelhet.

Senare ska ni i alla fall få ett 1:a advents-inspirerat inlägg! Ha en mysig dag tills dess ♥

Puss och kram!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

6 Kommentarer

 1. Johanna
  30 november, 2014 / 12:09

  Kul om du bloggar om julklappstips!

  Och jag har börjat drömma om en resa norröver (främst för att se utsträckta fjäll-landskap och norrsken). Men norrsken alltså.. förekommer detta fenomen ofta?

  • jennifer
   Författare
   30 november, 2014 / 14:21

   Jag ska nog kunna knåpa ihop några fler julklappstips.
   Har ju skrivit lite om årets julklapp och lite tips här: http://jennifersandstrom.se/2014/11/19/arets-coolaste-julklapp/
   Och även välgörenhets-julklappar: http://jennifersandstrom.se/2014/11/24/tips-infor-julen/

   Alltså norrsken, det är lite vanskligt att åka en vecka norrut och hoppas på att få se norrsken. Det är nämligen ingen garanti. Samtidigt tror jag att om man bara är ute och kollar så är chansen förstås större att man faktiskt ser dem, haha. Jag såg norrsken nu när jag var hemma sist i januari (av en slump från bilen när vi var påväg någonstans). Men har för mig att när jag bodde där så kändes det inte som om man såg det särskilt ofta, tyvärr. Jag är dock ingen expert i frågan! Norrsken ser man säkrast under januari-februari tror jag dock. Och annars är ju vinter-norr fantastiskt att uppleva mars-april då det är mer lämpligt väder för uteaktiviteter som skoter och skidor… :)

 2. 30 november, 2014 / 12:33

  Hihii, vilken tur att du kom ihåg att fota den innan intag denna söndag ;-) Dricker du även kaffe/te på morgonen?

  • jennifer
   Författare
   30 november, 2014 / 14:18

   Haha just det ja. Tog mig i blogg-kragen ;) Alltså helst kaffe, har varit en viktig morgon-rutin i många år. Men sedan augusti dricker jag ju inte kaffe så nu blir det ofta te om morgnarna. Men det är inte en lika ”viktig” del i frukosten. Så idag hoppade jag över det :)

 3. Morgan
  14 mars, 2015 / 20:29

  Så mycket gott du fixar! Jag ska gärna ta inspiration här och när man själv börjar tröttna lite. Det hjälper en jätte bra.

  Till att börja med håller jag på att frysa frozen youghurt och ska bli spännande att testa!

  Kram & Tack! :) ♡

  • jennifer
   Författare
   23 mars, 2015 / 19:47

   Morgan! Tack själv <3 Hur blev din frozen yoghurt??
   Kram! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?