Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

solen följer med mig

Det har varit en fin vårdag! Solen värmde härligt och jag tänkte att, ja såklart tar jag med mig solen dit jag kommer ;) Mötte upp två kompisar för fika tidigare idag. Varav ena är min barndomskompis som jag känt hela livet, Bob som jag kallar henne. Tycker det är så häftigt att man kan ha kvar vänner man träffade på dagis!

Vi satt faktiskt utomhus och fikade omgivna av snö!! När man är härifrån så pass länge så förstår man liksom hur exotiskt detta norra Norrland faktiskt är!

20120510-164440.jpg

Sen åkte vi och hälsade på några av mina vänner som tar studenten (och alltså tog på mössan idag) så kul att se dem! Det är så mycket som hunnit hända här hemma, jag vet inte hur många gånger jag utbrast “VA?! ÄR DET SANT?!” och sen ville jag höra ännu mer skvaller, haha!

Det känns lugnt och skönt att vara hemma i Gällivare. Rehab ända in i själen. Men jag har sjukt svårt att se mig själv flytta tillbaka hit. Jag känner liksom till varenda gata, har ett minne från varje litet hörn – och ja det är härligt att hälsa på, men det finns ju inget nytt att upptäcka?

20120510-164356.jpg

20120510-164404.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.