SÅ VACKERT

Igår när jag kom hit var det världshistoriens tråkigaste väder i form av slask och snö. Idag däremot har varit en fantastisk fin dag! I och med dimman som låg över staden igår så fick jag aldrig en skymt av Dundret, berget som ligger längs med samhället. Så idag när jag kom ut blev jag alldeles häpen. Där bredde sig ett enormt snötäckt och vitt berg ut sig framför mig! Med solen skinandes på snön så kan det nästan inte bli finare. Vill krama om hela Dundret och spara det i en ask att plocka fram när humöret sviktar.

Bilden gör det inte riktigt rättvist. Men det är så himla fint och det är den här utsikten vi har så fort vi klivet utanför dörren. DET är vackert med Gällivare, naturen och framförallt Dundret.

20120510-200312.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

  1. 11 maj, 2012 / 22:29

    Jag har alltid funderat på hur det är att leva i Norrland. Det känns som en helt annan värld för mig. Så långt borta, men ändå nära.

  2. 12 maj, 2012 / 13:07

    åh, fint! Nog för att jag hatar kyla men känner ändå att jag måste besöka norrland.Hur känns det att vara hemma förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?