Jennifer sandström

Nattsudd och sovkompis

Någon jag saknat under min tid i Kanada är den här gosingen på bilden. Min Nallis. Tycka vad ni tycka vill, men jag är 20 år och jag älskar att krama om min nalle när jag sover! Mamma kom in i morse och berättade senare att hon tänkt ta en bild på mig för att jag var så söt som kramade nallen! En dag kommer han nog få sitta på hyllan när någon annan finns till hands att krama!

20120511-013659.jpg

Hur som helst, klockan är halv två och jag har inte kommit mig för att sova ännu. Ligger i min sköna säng under mitt underbara duntäcke och funderar lite. Det är förresten ljust ute fortfarande, midnattssolen är på g!

Har två att göra saker i morgon.
1. Träna, har verkligen halkat efter där.
2. Söka visum till NZ!

God natt fina ni!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.