Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

en värdefull vän

Igår efter jobbet (ja jag började jobba igår) så åkte jag förbi min fina vän Elin som precis fått en nice lägenhet i stan. Elin är också en vän från dagistiden och hon har bott i Luleå i några år. Vi är väldigt lika i en del avseenden och mycket olika i många andra. Men vi förstår varann och känner varann utan och innan, det är härligt!

20120511-004853.jpg

Vi pratade om livets viktiga delar och det var skönt att få höra hennes lugna och vettiga stämma! Om några år gör vi nog en resa ihop till något coolt land!

20120511-005004.jpg
13 år gamla på ett basketläger i Norrköping!

20120511-004924.jpg
När jag flyttade till Jönköping för två år sedan lämnade Elin en söt liten bok och finaste brevet…

20120511-004908.jpg
Det här var en helg jag besökte Elin i Luleå en vår för några år sen. Nu i efterhand har jag förstått hur betydande den helgen var för att en aningen deppig Jennifer skulle gå till en väldigt lycklig Jennifer!

Jag är så glad och tacksam att jag har vänner som Elin i mitt liv!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.