Jennifer sandström

Snart: Nya Zeeland!

För två månader sen bodde jag i Kanada. Det känns helt sjukt, lite som ett sagokapitel i mitt liv. En riktigt lång dröm, som om det inte var på riktigt liksom. Ännu mer overkligt känns det att jag om TRE VECKOR flyttar till Nya Zeeland, för ett halvår. Jag vet ärligt talat inte hur lång tid det kommer ta att smälta allt. Men jag vet att även om det känns som att det inte är jag som upplever det här, så har mitt erfarenhets-konto tagit vara på det. Jag har fått ett annat, ett större perspektiv på mig själv, livet och världen och jag har förmodligen utvecklats mer i mig själv än vad jag skulle ha gjort här hemma i Sverige. Det är sådant som är så skönt att veta!

Och jag kan nog inte förklara hur mycket jag ser fram emot att få hoppa på det där planet till NZ helt ensam. Nyfiken, spänd, nervös, förväntansfull. Jag längtar så!

FÖLJ:

10 svar

 1. Jag har en kompis som ska till nya zeeland om typ 3 veckor också, så ni kanske sitter på samma plan ;) hon ska vara au pair 1 år :)

    1. Men det ska ju jag också! Jag åker 2a juli från Göteborg, sannolikheten att vi är på samma resa är väl dock ganska liten ;)

     1. Det känns som datumet är hyffsat rätt faktiskt, tror det var 2a eller 4e men om det är från göteborg vet jag inte! Jag ska helt enkelt fråga. Och sen säger jag åt henne att lägga till dig på fb, det kan väl aldrig skada att ha en extra kontakt :P hon heter Malin, så att du vet när hon lägger till dig :)

 2. A de va kanske inget roligt minne..! ;)
  Åh nej, en kollega, värre än värst!!
  Fy va roligt för dig att du ska flytta! Du kommer fortsätta blogga va? ;D

 3. Nya Zeeland är det enda land jag på allvar övervägt att flytta till. Love it!
  Synd bara att det är nå så sjukt långt bort från alla man gillar.
  Men jag säger njut. Njut. Njut! Det kommer med största sannolikhet bli helt underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.