Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Slutet på 2012

Min årsresumé blir aningen långdragen, men det är svårt att sammanfatta allt jag varit med om. Det var liksom inget vanlig Svenssons år. Det var något lite utöver det vanliga. Ska försöka ta det sista lite kort nu!

Nya Zeeland fortsätter vara underbart och tar hand om mig tills jag lämnar den 12 november. Vi hinner med en tur upp till Bay of Islands, road trip på södra ön, fallskärmshoppande i Taupo, upptäcksfärd i Waitomo-grottorna (en av mina topp 3 grejer att göra i Nya Zeeland), en helg i Wellington och allting är fantastiskt! Utan överdrivt. Fucking amazing. Jag tar med min rumskompis till paradisön Samoa också. Inte en lugn stund. Och innan jag reser vidare skriver jag 4 tentor, umgås massor med vännerna och festar som smurfar.

De tre bilderna nedan är när jag och Monica tillbringar helgen i Wellington. Äter mitt livs bästa måltid, dricker Moët och andra alkoholhaltiga dricker, utforskar staden och drömmer om framtiden!

Lite såhär såg Samoa ut, och jag säger bara en sak, får ni någon gång chansen, ÅK DIT och tveka inte en sekund. Kanske mitt bästa resmål någonsin!


Auckland by night och när jag får se fantastiska Mumford & Sons LIVE. Ångrar inte en sekund att jag gick ensam på konserten när ingen annan ville följa med. 

Och här, dagen innan jag åker, så lunchar jag med min fina rumskompis Chelsea nere vid hamnen. En sista måltid ute i Auckland.

Sen lättar jag på mina vingar och med tårarna rinnandes, när jag tar farväl av mitt tomma rum, sitter på bussen ut till flygplatsen och slutligen ser de gröna ängarna försvinna under mig. Då torkar jag tårarna och gör mig redo för mitt Australienäventyr, som blir en fantastisk resa. Jag reser ensam från plats till plats och är med om så mycket fint och härligt och roligt och underbart. Möter härliga människor och blir mer självständig än jag någonsin varit innan. 5 veckor senare hoppar jag äntligen på planet hem till Sverige och får chans att andas ut med vänner och familj, hemma med tryggheten. 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.