Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

och så den där lilla viktiga detaljen inför 2013

Årsresumén är klar och nu väntar nästa “måste” inför det här nya året. Att sätta upp mål. Jag har någon form av hatkärlek inför just detta. Man ska komma på bra och rimliga mål och jag blir någonstans lite stressad av alltihop, ser rubrikerna framför mig “alla som lyckas har haft mål”, “man når ingen framgång utan att sätta upp och följa sina mål” och så vidare. Men samtidigt så älskar jag ju det! Det känns egentligen mest stressigt innan jag sätter mig ner och börjar fundera över det, då känns det plötsligt bara bra!!

Jag går igenom målen jag haft under 2012 och ler inombords. Allt det där man tar för givet, det är inte så jäkla självklart och jag blir glad när jag ser att vad jag satt på min mållista faktiskt är något jag klarade/uppnådde! Och jag vet inte hur det är med er, har ni mål? Skriver ni ner dem? Det kanske känns onödigt/jobbigt/stressigt eller whatever, men GÖR det, bara gör det. Nu bums, i ett dokument i datorn eller vart som helst…

Nu inför 2013 så vill jag utmana mig själv ännu mera. Som jag sa innan, mitt år kommer handla mycket om hälsa, ärlighet och karriär. Och mycket självutveckling.

Klockan är 02.32 och jag har precis skrivit ner alla mina mål och uppdaterat samt bockat av(!) några punkter på min drömlista. Mållistan är konkreta saker som jag vill göra under det kommande året, medan drömlistan är allt jag någonsin drömt om, allt ifrån att skaffa jägarlicens till att föreläsa för unga! För några år sedan skrev jag ned plugga utomlands, resa i australien och gå på vinprovning, det var de tre jag kunde bocka av nu – väldigt härlig känsla!

 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.