Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sleepover

Strax efter sju en fredagsmorgon och vanligtvis vaknar jag av ljuset som lyser in genom vårt stora sovrumsfönster. Men idag vaknar jag i en lite mörkare lägenhet inne i Helsingfors där gardinerna är fördragna. I muminsängkläder och med Corinne bredvid mig som fortfarande sussar så sött.

Det blir inte lika ofta nu för tiden som man får ha sleepovers med sina vänner. Men tycker det är underskattat. Att äta middag ihop och sen bara sitta och prata tills läggdags. Kändes också lite busigt så här mitt i veckan på en vardag.

Och egentligen är det väl för att de flesta av ens vänner faktiskt inte är singlar? Det är ju kanske inte supermysigt att krypa ner mitt emellan ett par… :) Så man får passa på när chansen finns. Nästa gång jag måste sova ensam hemma (ogillar ju det massor!) ska jag nog bjuda in till en sleepover. Tänk vad mysigt att ha flera kompisar hemma och vakna upp en lördagsmorgon och ha en långbrunch utan några särskilda planer? Detta är faktiskt också en orsak till att jag vill ha en större lägenhet, gästrummet liksom.

När vi delade en hytt på Silja. Kanske dags för det snart igen?

På morgonen kunde jag promenera till kontoret och börja dagen med ett möte tillsammans med Jenny. Inspirerande och härlig finlandssvensk tjej som också bloggar (och tar väldigt fina bilder!)

Hann jobba en stund på Wonderland innan jag och Kugge gick hem på lunch hos henne. Igårkväll skrev hon ett mess jag inte kunde motstå:

Bra vänner man har ändå.

Så den här fredagen har varit ganska bra efter en hektisk vecka (inte bara pga. jobb utan också pga loppis-letande efter balkongmöbler, och den börjar äntligen bli ganska fin!). På min att göra-lista finns nog några saker som skulle vilja bli gjorda. Men de kan få vänta till måndag. Det är ju fredag och vi ska faktiskt snart hoppa in i twingo tillsammans med ett par kompisar och köra till landet. Den här gången inte till Ts föräldrar, utan den stuga som de har i Teijo. Så mysig plats. Ser fram emot det. Kanske är det så man överlever livet i storstäder? En plats att fly till då och då.

FÖLJ:

6 svar

    1. Ska bli en bättre kontorsmänniska nu så vi kan äta ihop lite oftare <3

  1. ÄLSKAR sleepovers och det var så himla mysigt att få vakna upp bredvid dig! <3 Tycker idén om en sleepover tillsammans med ett gäng + lördagsbrunch låter helt strålande! Det måste vi göra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.