Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Skriver och skriver

Onsdagkväll och min rygg är helt slut efter yogan igen. Men sinnet desto piggare. Att yoga 1.5 timmar varje onsdag känns lite som att reboota själen. Kanske är det för att jag under de sista avslappningsminutrarna alltid somnar. Frågade den indiska yogaläraren idag om det kanske inte är en jättebra sak och jag hade rätt. Hon sa att man ska vara närvarande och fokusera. Men din röst är så himla avslappnade och när du säger att jag ska slappna av i varenda muskel och jag ligger raklång på golvet, ja då somnar jag på en gång, svarade jag. Det blir en utmaning, men det är ju också det som yoga handlar om.

Apropå utmaningar så är det också vad jag gör i mitt skrivande just nu. Kursen i kreativt skrivande är igång och jag blir så himla nervös av tanken på att någon ska läsa de 3-5 sidorna i Times new roman 12 med 1.5 radavstånd som jag just nu skriver på. Jag skriver om kärlek för det är alltid vad mina skrivartankar dras till så fort de triggas. Alla kärlekar som varit och aldrig blev. Och alla kärlekar som aldrig någonsin funnits. Jag har alltid tänkt på och drömt om kärlek. Och kanske när jag fått skriva ut allt jag har att säga om det, kanske då kommer jag skriva någon fantasyberättelse trots att jag inte läst mer än Harry Potter. Men som barn älskade jag en serie som handlade om en häxa i skogen som blandade ihop läkande kurer och annat i sin lilla stuga. Tänk att få hitta på en helt egen fantasivärld där allting är möjligt och det inte finns några regler eller gränser för något.

Åh ja, vi får väl se hörni. Nu ska jag först få ihop de här sidorna enligt lagarnas alla skrivregler. Först när du kan dem utan och innan, först då får du tillåtelse att bryta dem. Och så ska jag försöka lära mig de/dem, visst blev det fel här i meningen innan? Försöker byta ut med “honom” men tycker att det funkar med både han/honom. Haha. Ja, ni ser.

Har förutom yoga och skrivande också gjort ett besök på wonderland works i Berghäll idag. Kugge hänger där och bjöd in oss till deras waffle wednesday. Nu är jag ensam hemma och njuter av att tvn inte är på och att jag kan lyssna på den deppigaste (läs: mysigaste) musiken i världen. Just nu går det här albumet på repeat, minns inte vem som tipsade om det på instagram men jag är såld. Ska nu lägga bort telefonen (bloggar ju nästan aldrig från telefonen längre, men tycker det är så mysigt ibland när jag får feeling) och läsa en fysisk bok!

FÖLJ:

13 svar

 1. Jag känner igen mig i yogan, ibland svårt att inte gå över gränsen i avslappning.

  Du är så bra på skriva, vad har du att lära?!
  Jag är en romantiker som gillar att prata kärlek o romantik.

  Jag säger han och hon, så säger vi från Norrbotten!

  1. Brukar du också somna alltså? :D

   Och tack, snällt sagt! Menar du alltså att ni säger han och hon även när det är honom/henne? Haha

 2. Haha här har du en till som somnar direkt man börjar slappna av :D Förstår inte hur man inte kan göra det med tanke på att det både är varmt, lugn musik och avslappnande stämning!

  1. Hahaha ja eller hur. Optimala förutsättningar! Idag tänkte jag till och med ”känner mig pigg så somnar nog inte”, tog en minut…

 3. Det är rätt med dem. Byt ut mot vi/oss istället. Även om det blir konstigt rent betydelsemässigt i den här meningen, men det känns ju fortfarande bekvämt att säga oss, men inte vi.

  1. Hemma-yoga är också bra! Och jag gillar att man kan koncentrera helt och hållet på sig själv då, bättre än man kan bland andra tycker jag. Använder du någon tjänst eller kör du med youtube? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.