Jennifer sandström

Sju lager av inferno.

Mötte upp några franska vänner i stan idag. Vi åt supersen frukost och irrade omkring bland vad som kände som alldeles för mycket folk för stadens storlek. Förstår inte hur du orkar shoppa i havet av människor? Folk stod till och med i en lång kö för att komma in till Abercrombie & Fitch. Jag var mest glad och trött och vill gärna beblanda mig med så lite folk som möjligt.

20140301-215010.jpgÅkte hem mot kvällen (och tog jättefel tunnelbana pga trötthet?) och sov en timma. När jag kvicknade till kände jag starkt för att skippa partyt och stanna kvar i sängen, men en timma senare och ton av beslutsångest drog jag i alla fall på min lilla kjol, bättrade på sminket och tog en flaska vin och gick iväg. Tänkte mest att vila kan man göra när man är död och socialt umgänge är fantastiskt bra ibland!

20140301-215022.jpg
Ja just det, rubriken! Har fått en sån sjuk hang up på Petra Marklunds och Linnea Henrikssons senaste skivor. Jösses helt sanslöst bra är de! Klicka på namnen så kommer ni till deras album på Spotify :-) Älskar älskar älskar de! Har inte lyssnat på annat senaste veckan.

Och så får ni ha en trevlig lördag! Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.