Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hungover.

Börjar alltså mars exakt så. Med en hangover. Varför inte? Det var galet längesen det hände. Och fredagskvällen var faktiskt hur kul som helst. Jag hade inte tänkt gå ut men en öl blev till tre och så kändes det plötsligt betydligt mer lockande. Det var två tjejers avskedsfest och de sjöng på en open mic night. Sedan gick vi till en klubb som var cirka tom, men vi var ett stort gäng som fyllde upp en rätt bra bit av stället. Försökte önska en låt av dj:n som spelade urusel musik, men han tittade inte ens på mig utan sa bara nej, hehe. Trots det dansade vi tills svetten rann. Och vid ett kändes det läge att gå hem??? Trots att ställena har öppet hur länge som helst. Promenerade kanske 20 minuter till en tunnelbana, sen drygt en halvtimma hem från Centralstationen istället för att vänta på nästa tunnelbana som skulle tagit lika länge. Kände mig trygg på gatorna, precis som jag hört att det ska vara här.

Och ja, detta var då min första utekväll i staden München. Entréavgifter är jag inte längre van vid, men de sjukt låga alkoholpriserna kan jag nog vänja mig med. Betalade jag seriöst 2 euros för en shot igår? Jösses. Minns förresten särskilt en kommentar från kvällen Glöm inte att du som skandinaver alltid är on top of the world! Jag gillar den inställningen.

20140301-115602.jpg
Ikväll är jag inbjuden till en födelsedagsfest. Kul att få lite vänner känner jag. Hehe. I övrigt är klockan tolv och jag känner väl inte riktigt för att kliva upp ur sängen ännu eller börja med dagens att göra-lista som var planerad för idag…

Hur var er fredag? Lets dance? Avicii? Det var ungefär teman jag kunde se var populära vi instagram och bloggar.

FÖLJ:

4 svar

  1. Hej! Vilken fin blogg! Kan inte du berätta vad du jobbar med i München? Hur ser till exempel en vanlig dag ut? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.