Jennifer sandström

En riktig nattklubb.

Oh god. Jag tror att jag kanske för första gången i mitt liv besökt vad jag skulle vilja kalla för en riktig nattklubb. Neuraum, som stället hette, låg tydligen väldigt centralt upptäckte jag idag. Igår med lite vin i kroppen tyckte jag att vi kom ut till vad som var mitt ute i ingenstans.

Men det var sjukt populärt. Ett gigantiskt dansgolv med högt i tak, ljus(?) på väggarna och alltihop. En dj som spelade sinnessjukt bra musik. + ett dansgolv på övervåningen som spelade minst lika bra musik. Åh det är så roligt att gå ut på riktigt bra ställen!

neuraum Dansade tills klockan blev fyra och det var galet kul. Jag är van vid att klubbarna alltid stänger vid två och man får gå hem när man har som roligast.

Det var för övrigt en fest med nästan bara fransmän. Men de är väldigt trevliga och nu har de lovat mig att jag också ska få kindpussar i morgon på kontoret!!

Och dagen har spenderats såhär. Trött. I sängen. Har skypat med Sofia, min mest göteborgska vän någonsin. Och smsat lite gamla bekant och andra nära. Ätit choklad och sånt där.

20140302-203636.jpg
Ikväll är en sån där kväll jag skulle vilja skriva ut allt vad som finns i huvudet mitt på bloggen. Men det går ju inte. En offentlig dagbok har liksom sina begränsningar. Får plocka fram ett Word-dokument och tömma tankarna i istället.

Ciao.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.