Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hos doktorn, igen och igen.

Godmorgon München!

20140304-091643.jpg
Fick en mysig promenad i morse när jag skulle till läkaren. Mitt metrokort gick ut igår och visste inte riktigt hur jag kunde köpa ett nytt där jag befann mig, så bara ett alternativ återstod: promenera. Och det var bara knappt en halvtimma.

Doktorn är nu en ny doktor. Hundrasjuttioelfte gången gillt? Börjar tycka att det är rätt spännande att utforska läkarmottagning efter läkarmottagning. Men när jag såg Mac-datorerna pryda stället kände jag bara att, ja vi kommer komma bra överens! Känner ett visst företroende för andra Apple-människor om ni förstår vad jag menar.

Tog ett blodprov och ska in och lämna ett sånt där annat trevligt prov snart igen :-) Känner mig så himla stolt varje gång jag klarar att ta ett blodprov faktiskt. Börjar bli något av en rutin nu.

Ser för övrigt ut såhär idag. Poser.

20140304-091649.jpg
Idag pågår en karneval här i staden och halva kontoret kommer förmodligen var utstyrslade. De nordiska teamen är inte lika party som många av de andra européerna, så ingen utklädnad har kommits överens om. Klagar inte egentligen. Jag är ju rätt lam jag också.

Så, vi hörs snart igen. Puss

FÖLJ:

2 svar

    1. Tack Pernilla! Vad härligt att det märks, för det har vi faktiskt – är ett grymt gäng :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.