Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sista delen, Hejdå 2012 ❤

Ja, vad kan jag säga om mitt 2012? Wow. Det kommer bli året jag ser tillbaka på med så många härliga minnen, “ja det var ju då jag bodde i Kanada och på Nya Zeeland och reste till många spännande länder!” Jag vet inte om jag hunnit landa och smälta allting ännu… Tänkte i alla fall avsluta min årsresumé med en lista som jag hittade här, det ska vara väldigt givande tydligen, att reflektera och fundera lite grann just ifrån dessa frågor…

Vilka 5 saker under 2012 är du mest stolt över? 1. Att jag pluggade/bodde två terminer utomlands och förbättrade min engelska på köpet. 2. Att jag åkte ensam till Nya Zeeland och reste själv i Australien. 3. Att jag tagit mig igenom livets motgångar. 4. Att jag funnits där och stöttat mina nära och kära, trots att jag många gånger varit långt bort. 5. Att jag har fortsatt blogga, utvecklat mitt skrivande och lyckats inspirera en och annan själ!

Vad har du skapat för nya kontakter och hur har de påverkat ditt liv? Många nya vänner främst under tiden i Nya Zeeland. Alla kontakter runt om i Europa kan nog komma till nytta när jag tänkt åka på en Euro-trip ;) Framför allt ser jag det som väldigt värdefullt att umgås med andra nationaliteter och se att allting inte kretsar kring Sverige och lära sig att respektera varandras olikheter…

Vilken erfarenhet har gjort dig gladast? Nya Zeeland. Att resa iväg ensam och uppleva den kanske bästa tiden i mitt liv! Herregud jag levde som i en drömbubbla…

Vem har gjort dig gladast? Emma (Kickan) och Emma (Gunilla), för det finns ALLTID där (även om vi bara tillbringat ett par dagar tillsammans alla 3) och de dömer mig aldrig. De tog emot mig när jag kom hem från Kanada och Kickan tog emot mig när jag kom hem från Aussie. De är mina själsfränder i livet.

Vilka utmaningar har du besegrat i år och hur? Jag var glad att Fredrika var med mig till Kanada och var så nervös för att åka ensam till NZ. DET är en utmaning som jag besegrat, nu vet jag att jag klarar mig på egen hand och jag skulle absolut kunna göra fler resor ensam.

Vad höll dig tillbaka från att uppnå något du ville det här året? Ingenting faktiskt, otroligt va?

Vilken vana har du fått det här året som har gjort en skillnad? Att tänka på allt jag är tacksam över jag gör det till och från! Det har gjort mig lyckligare och tryggare tror jag.

Vilken vana vill du uppnå under 2013 som ska göra en skillnad? Att läsa böcker regelbundet, 1 sida (minst) varje kväll finns med bland mina nyårsmål!

Vilket var ditt största misstag under 2012? Och vad lärde du dig av det? På rak arm kan jag inte komma på något misstag, jag kanske skulle kunna hitta ett om jag verkligen letade… Jag skulle faktiskt vilja uppleva ett riktigt misstag, dels för att lära mig att det är OK att misslyckas och att veta att jag försökte!

Vad mer har du lärt dig det här året? Att allting ordnar sig. Alltid. Man kan missa ett plan, men det löser sig (även om jag inte gjort det…) Och mars var en jobbig tid och jag såg så svart som jag inte gjort på väldigt länge, men det löste sig snabbare än jag kunnat ana. Det är nog viktigaste lärdomen, att det alltid löser sig!

Vilka 3 ord sammanfattar ditt år? Resa, äventyr och njutning!

Om du fick uppleva 2012 en gång till, vad skulle du göra annorlunda? Jag skulle inte göra någonting annorlunda det här året. Det har varit så sjukt bra!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.