Jennifer sandström

Search
Close this search box.

SEO-kurs online för företagare & bloggare

Har du länge tänkt att du skulle vilja lära dig mer om sökmotoroptimering, men inte vetat var du ska börja?

Skulle du vilja nå ut till fler och se din hemsidas trafik öka? Samt få kunderna att hitta till dig eller få fler återkommande bloggläsare?

Är det nu i sommar det sker?

Online-kurs i sökmotoroptimering

15 juni börjar grundkursen i sökmotoroptimering som jag är så fantastiskt glad över att äntligen få göra.

Kolla här när nästa omgång går! Och skriv upp dig på mejllistan för att bli först med att veta när platserna släpps!

Kursen går online och tanken är att du inte bara ska lära dig saker utan också få mycket gjort. Jag ville göra en kurs som är konkret och användbar och tar dig från plats A till plats B – medan du går kursen.

online-kurs i SEO

Kursen går under några veckor men du får tillgång till allt material på en gång och kan själv planera in när du vill arbeta med det. Om du är snabb har du gått igenom det på hälften av kurstiden.

Under hela kurstiden har du tillgång till stöd och support via den Facebook-grupp där jag ger svar och kommer med input på din tankar och frågor.

Det är mycket learning by doing och du uppmanas till mycket testande och att själv göra saker – inte bara ta in information.

Du behåller dessutom allt material efter kursens slut och kan vid behov komma tillbaka till det för att fräscha upp dina kunskaper. Checklistorna och arbetsbladen som finns med kan du återkommande använda när du publicerar något nytt som du vill sökoptimera, eller till exempel när du följer upp dina resultat med Google Analytics.

Föreställ dig att du redan i höst börjar se trafiken öka. Och att du vet exakt vilken typ av innehåll du ska publicera för att få just din målgrupp att hitta till dig – utan att du behöver jaga dem via sociala medier eller på andra sätt.

Vill du få koll på SEO:n för din hemsida eller blogg?

Läs mer om kursen och anmäl dig här!

Och hör gärna av dig om du har några frågor.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.