Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Senaste jättespännande dagarna

Det är lite mysigt att vara förkyld och nedbäddad i sängen. I ungefär två dagar. Man läser ut en bok, ser flera avsnitt av our planet och mad men på netflix. Ens pojkvän lagar mat från mellanöstern, fixar frukost och pysslar om en. Utanför är himlen molnig och upplevelserna från resan man just kommit hem från marineras ännu i tankarna.

Men sen blir det ganska tråkigt. Långsamt. Kroppen börjar krypa. Jag vill ju träna för att springa 10 km. Jag vill jobba! Jag hinner bli så uttråkad att jag funderar på vad jag överhuvudtaget håller på med, varför livet står så stilla och att jag plötsligt inte har några mål att sträva mot?

Det är ju inte sant. Det är den där typiska förvirringen som uppstår i att vara hemma, inomhus, med sina egna tankar – för länge. Det händer alltid. Slår aldrig fel.

Så det blir söndag och jag träffar Tanja utanför Operahuset och vi tittar på när Jasmin har salsashow inför en stor publik salsaälskande människor. Hon är fantastiskt duktig. Det är varmt i solen. Jag och Tanja pratar om bröllopet, äter bär, godis och njuter av salsamusiken som pågår i ett par timmar. Sen har jag ingen röst kvar.

Det blir måndag och som min macbook har längtat efter mig. Jag hade kanske inte saknat honom exakt lika mycket. Det är mejl som ska svaras på, fakturor som ska betalas, grejer som ska ordnas, fixas, planeras. Allting är inte jättekul, det ska erkännas. Och lite trögt är det, det ska också erkännas. Jag får hela tiden påminna mig själv om vad det är jag egentligen skulle göra.

Men men men, redan på fredag är det ju midsommar! Vi planerar att göra en repris av 2018s midsommar på Brännskär. Känns orimligt lyxigt.

FÖLJ:

3 svar

  1. Herrejess, läser ditt blogginlägg om Brännskär från ert midsommarfirande ifjol och kommer på att jag har ju varit där! Med segelbåt typ mitten av 90-talet 😁😁😁 Övernattat, badat bastu…och så blev jag ännu mer nostalgisk för ni drack Östgöta sädesbrännvin!! Allt roligt i mitt liv tycks ha hänt på 90-talet, men alltså Östgöta Nation i Uppsala, dit for vi ju med mitt studiegäng på Vårbal och Gåsfest. Hade kvar en liten tom flaska som minne i många år, men vid någon av mina flyttar slängde jag den tillslut… tror jag.
    Hoppas ni får en supermysig midsommar i år igen!

    1. Men wow, så kul att du kom och tänka på det – och hur var Brännskär på 90-talet? :)
      Haha och ändå fint att ha en tidsperiod med många härliga minnen från.

  2. Måste erkänna att mina minnen är något suddiga… beror kanske på ett visst intag av alkohol… så minns bara att det fanns en stuga med ett större rum och ett mindre där det fanns våningssängar. Och att det fanns en mysig bastu och något som liknade en liten strand. Har tyvärr inga bilder från den tiden, skulle ha varit kul att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.