Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Såhär önskar jag att min framtid ser ut.

Det är december 2014. Snart dags att gå på julledighet. Det är oklart var i världen jag befinner mig, men jag har det bra. Jag jobbar med något som är fantastiskt kul och snart ska jag få träffa min indiska prins igen. Jag har distansförhållande med de flesta av mina närmaste, men det fungerar. Jag bor nämligen fortfarande utomlands, kanske på samma plats som jag kommer bo på under våren, Tyskland, eller kanske i NYC eller New Delhi. Sverige är inte redo för mig, ännu. Mina vänner träffar jag så fort jag är hemma i Sverige, vi håller varandra kära trots avståndet. Min familj kommer och hälsar på där jag befinner mig. Och min pojkvän träffar jag ibland med fyra månaders mellanrum, men det är alltid lika värdefullt.

Jag jobbar med något där mitt skrivande är en värdefull talang och något som jag får praktisera. Mina kollegor är sprudlande och inspirerande. Mina rutiner är balanserade och ett sätt för mig att må bra, de innefattar skrivande, träning, vin, god mat, möten med nya människor, naturupplevelser, musik och film. Kanske har jag hittat hem till yoga eller någon typ av meditation. Shoppar jag gör jag inte överdrivet, jag är rädd om mina pengar och vår planet, jag fokuserar mer på det som verkligen betyder något.

Jag ser en framtid som alltid ordnar sig. En framtid i harmoni och välmående. Det är min önskan, förhoppning och strävan!

20140110-150914.jpg

Från Jennifer, december 2013, i Indien

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.