Jennifer sandström

Rutiner i höst

Godmorgon söndag. Sitter här med en kopp kaffe, en blå himmel utanför och lyssnar på Nicki Minajs senaste album. Ska strax åka hem till Veera på frukostdejt och ta ikapp de senaste veckorna. Sen har jag en fri eftermiddag. Kan tänka mig att göra två saker: byta ut sommarkläder mot höstigare kläder i garderoben, och läsa. Och apropå hösten har jag funderat lite kring hur min höst kommer se ut.


Jag har en känsla i kroppen av att det här kommer bli en bra höst. Jag går in på mitt andra år som företagare (känns  fortfarande overkligt) och har ingen anledningen att göra något annat. Istället för en fotokurs kommer jag i höst läsa en kurs i kreativt skrivande som drar igång till veckan. Något jag velat göra i flera år. Det känns också som ett bra steg för att gå i den riktning jag vill och utvecklas i mitt skrivande. Frilansmässigt har jag nu en fast/återkommande kund varje månad sedan maj. De är väldigt nöjda med mig och jag är lika nöjda med dem – det är då det funkar som bäst. Så att få fortsätta med dem känns bra! Sen har jag nya kunder för mer engångsjobb som dyker upp titt som tätt. Några bloggsamarbeten är också på gång.

Utöver att jag jobbar på med det jag älskar har jag också bokat in mig på två träningskurser den här hösten, i yoga och zumba. Yoga varje onsdag och zumba varje tisdag och fredag. Ska bli fantastiskt – känner att min kropp behöver båda lika mycket. Dessutom promenerar, cyklar, springer och styrketränar jag lite om vartannat. Men behöver också det där en tid och en plats att bara gå till, för då blir det garanterat av. Dessutom är yogan och zumban bara tvärs över gatan från oss, det ska vara så enkelt som möjligt att träna.

Vad gäller resor är hösten inte helt spikad. En helg i Örebro nu i september var en bra start, följt av någon vecka i Göteborg + Jönköping i oktober, och sen får vi se. Känner mig lite hemmakär just nu (thank god, var inte det första veckan hemma efter sommarens resan) och då har jag svårt att planera in resor. Mitt fokus-ord för det här året har varit fokus så är inte i samma behov av att vara på resande fot för ofta. Om vi (jag?) har tur blir det någon resa i november/december.

Bland härlig natur i Örebro, tack Sanna för hjälpen med bilderna. 

Vill även hänga så mycket som möjligt med alla mina Finlands-vänner och spontant kunna vara med allt som dyker upp as we go. Tycker det är så lyxigt när vi får tid att ses ofta. Den bästa känslan är när man ses till exempel en torsdag eller lördag och när man kramas hejdå får man säga men vi ses på tisdagen igen!

Hoppas ni har en härlig söndag!

Ps. Ni missade väl inte de fyra fantastiska tipsen jag bloggade om i fredags?

FÖLJ:

4 svar

    1. Jaa det känns verkligen så skönt att bara ha en tid och plats att gå till varje vecka. Behöver inte länga någon energi på att faktiskt planera in eller övertala mig själv om att ta mig ut och träna ;) Och första gångerna med yoga är alltid lite knepiga, stel som en pinne….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.