Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Redo för Matka Messut i Helsinki.

Godmorgon på er.

Fan jag har inte haft skönaste natten i mitt liv. Gick och la mig strax före tolv. Kan inte slappna av för fem öre, alltså det går inte. Lyssnar till ALLA ljud. Klockan två kör jag på knepet “okej nu räknar jag till hundra och då tar jag upp mobilen” – det fungerar alltid om man är trött, man börjar räkna och tankarna vandrar tillslut fritt in i drömmarnas värld. Jag somnar, men jag somnar in i någon rastlös sömn där jag vaknar till cirka var femte minut ända till 3.20. Så less. Men sen somnade jag i alla fall och fick sova till halv nio, hoppas på bättre lycka ikväll, haha.

Nu har jag precis ätit kvarg + blåbär och mango till frukost och en kopp apelsin-ingefärs-te. Har tagit på min silvrigaste topp och redo för dagen och Matka Nordic Travel Fair samt Nordic Bloggers' Experience! Ska försöka twittra lite under dagen om ni är sugna på att följa det: @jennsandstrom.

IMG_2156.JPGIMG_2157.JPG

 

Poser! 

Ska strax kila iväg till bussen. Big city life alltså, jag vet inte om jag någonsin kommer vänja mig vid det faktum att det tar så lång tid att färdas vart man än ska? Oh well – ha en fin dag! Puss!

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag sover i perioder hemskt dåligt men har lärt mig att tänka att jag åtminstone vilar, och att det är nästan lika bra som att sova på riktigt. På det sättet klarar jag dagar trots att jag sovit bara några timmar på natten. Ofta sover man dessutom mer än vad man tror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.