Jennifer sandström

Redo för en weekend getaway

Drygt en vecka av tidiga morgnar och intensivare jobb än jag haft på mycket länge. Jag är suuuuperexalterad över det projekt jag börjat på och har varit där heltid nu till en början för att komma in i allt. Måste berätta mer om det sen, det är ett så lustigt sammanträffande nämligen, med ett företag som inte var helt obekant för mig. Men det här med heltid har inneburit att jag kommit hem vid 17-18 och känt ja just det, allt det där andra jobbet.

Så kvällarna har ägnats åt mejl, fakturor, blogg och annat. Och ni vet hur det är när man börjar med något som är helt nytt? Det krävs plötsligt massor av energi för att tänka och koppla ihop alla pusselbitar och försöka skapa den där helheten och för att korrläsa det där mejlet man skickar ut till 20 000 personer så noggrant man bara kan.

Samtidigt är vårt hem kaos, som jag nämnde tidigare. Projektet renovera walk-in-garderoben är lite såhär på paus. Och vi lever just nu i den här röran.

Eftersom vi alltså åker bort i helgen kände vi att det lika gärna kunde vänta lite med att ta tag i röran. Dessutom har jag inte jobbat hemifrån så kaoset har inte påverkat oss desto mer. Hehe.

Nu har jag precis packat väskan och i morgon åker jag och T till Krakow. Förra året firade vi hans födelsedag i Riga (en överraskningsresa jag ordnade) och nu blir det en födelsedagshelg i en annan stad vi är nyfikna på. Jag har varit i Polen tidigare, en helg i Warszawa, så ska bli kul att åka tillbaka. Ska bli skönt med en helg semester också. Tänker inte ta med datorn och tänker logga ut från allt.

Och, har du några extra bra Krakow-tips kanske?

FÖLJ:

2 svar

  1. åh, älskar polen och har hängt mycket där, men faktiskt inte varit i krakow trots att alla pratar om hur fantastisk staden är. ska bli kul att följa med genom din blogg! hoppas ni har en fantastisk resa <3

    1. Tack Dea!! Kommer ett par inlägg framöver, bland annat vad hela resan kostade och lite tips! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.