Jennifer sandström

Mina fantastiska vänner som imponerar och inspirerar

30 minuter på en crosstrainer, tysk blandad med finsk musik i öronen. Känslan. När jag gick hem därifrån lyssnade jag samtidigt på en radioteater där en kompis var med. Och jag slogs plötsligt av vilka människor, vänner, jag är omgiven av. Kreativa själar, drivna typer, och så otroligt duktiga. Och vad stolt jag är över dem, att få vara deras kompis.

Jag vill dela med mig av och lyfta några av dem.

* I den här radioteatern då, Rus, där min vän Alexandra medverkar. Den tycker jag ni ska lyssna på. Bonus: helt och hållet på urmysig finlandssvenska (förutom ett litet stycke helt på finska som handlade något om pengar, tror jag). Jag drogs med i berättelsen, både skrattade och berördes.

* Corinne sätter ord på tankar som snurrade i mitt huvud idag, kring det här med ett lugnare vardagstempo. Jag är trött på hur upptagna alla är. Är vi så otroligt dåliga på att planera våra liv och ha en mer realistisk uppfattning om hur lång tid saker faktiskt tar? Men, vad som samtidigt slog mig när jag pratade med Corinne på telefon ikväll var hur hennes peppiga energi smittar av sig. Det kändes som om jag tittade solen rakt in i ögonen och efteråt insåg att allting blir så mycket bättre om man ser på det lite mer lättsamt och positivt.

* Min tidigare kollega och idag nära vän Tanja har nyligen blivit frilansare och det gör mig såklart väldigt glad eftersom vi nu blir lite mer kollegor igen. Men vad jag tycker är det häftigaste med Tanja är hur otroligt duktigt hon är som storyteller. Ingen kan berätta en berättelse som hon. Och förutom det är hon en stjärna på marknadsföring och känner de tysk-talande marknaderna väl. Här hittar du hennes LinkedIn som jag kan rekommendera dig att följa – jag blev nyligen inspirerad till att göra en content audit för min blogg tack vare hennes inlägg.

* Och förutom att jag från och med förra veckan nu har ett kontor och KOLLEGOR (coworking space <3) så får jag även varje morgon gå och krama Kugge – eftersom hon också har kontorsplats där. Jag blir också riktigt inspirerad av hennes pågående flow och att hon så flitigt uppdaterar bloggen. Ett bra inlägg hon just publicerat är det här om rutiner i arbetsvardagen som passar särskilt bra för frilansare och egenföretagare.

Bild från idag: kontoret och våfflor. Och exakt såhär glad över att ha kollegor. Och amazing vänner. Tack Kugge för bilden, på mig och vad man nu vill kalla den där tavlan i bakgrunden… ;)

FÖLJ:

4 svar

  1. Vilket fint inlägg! Och lite off topic så tror jag att jag såg dig i Hagalund igår kväll mellan 18.30 och 18.45, så om du såg en som stirrade igenkännande på dig då så var det jag! 😄 Kunde inte placera dig direkt men kom på senare att det säkert var du. Ha en bra fortsättning på dagen, och kanske jag vågar öppna munnen om jag träffar dig på nytt!

    1. Nämen! Det kan ha varit jag – påväg till gymmet pratandes i telefon? Haha. Undra om jag inte minns att jag såg någon som jag tänkte ”känner jag henne”, kan ha varit du då 😄 Kul! Inte van att stöta på någon bekant i Hagalund. Och jaa, du måste säga hej nästa gång! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.