Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Post-travel euphoria

När taxin släppte av mig halv två utanför lägenheten, mitt i natten, och jag drog min väska över den grusiga uppfarten kände jag ett uns av opepp. Framför mig ett otroligt trist lägenhetshus, så som de flesta lägenhetshus, få av de relativt moderna är särskilt attraktiva. Det finns platser som Alperna, den sötaste sorten av byar och hus, och så bor vi här. Det hann jag tänka där ensam i natten innan jag gick in, borstade tänderna och blev lycklig av att få krypa ner bredvid T som halvt i sömnen log och sa välkommen hem.

Måndagen var tung, men det var ingen travel hangover som låg över mig den här gången, jag var bara trött från natten innan. Från resan. Och idag har jag varit lite mer euforisk. Kanske för att det är jul och det snöade och allting blev vitt och på fredag åker vi till Göteborg. Och kanske för att jag pratade med min coach, jag måste berätta mer om det sen.

Är också ganska pepp på vårens resor. Det finns ingenting bokat ännu, men planerar en weekend tillsammans med T och så droppade jag en idé om att jag borde fira mitt första år som företagare med en resa.

Och nu tänker ni, men vad du reser och du kom ju just hem och du har ju sagt att du bryr dig om världen? Men jag har råkat gå in i ett Buddha-vakuum. Så låt mig få vara där. Och om du vill stilla din egna ångest kan du läsa artikeln min bror skrev i SvD i torsdags.

FÖLJ:

7 svar

  1. Åhh, så fint att du gillade inspirationen. Det var inte alls dumt att besöka Alperna i december måste jag säga… :)

 1. Så glad Jennifer att du liksom jag älskar dessa underbara berg. Häftigt med skidåkningen där, som jag aldrig provat. Vandringarna där sommartid är så ljuvliga. Dels är det ju ännu vackrare då, och dessutom får man känna den sköna känslan av alla höjdmeter uppför. Sedan nedför är det ju bara ren njutning.❤

  1. Men pappa, hur vet du att det är ännu vackrare, du har ju inte sett de snötäckta bergen från toppen av en glaciär? ;) Och jag kan lova att det inte är någon lätt match för benen att ta sig ner för de branta backarna heller. Jag får nog ta med dig på en skidtur! <3

   1. Jodå, Jennifer, jag ser och förstår att det är underbart vackert men personligen tycker jag att det är ännu vackrare på sommaren med alla färger, blommor, sjöar, vattendrag och djur man ser. Vore kul att åka skidor också om inte pisterna är alltför tuffa, är ju rädd om mina leder då jag vill kunna vandra även i fortsättningen.❤

 2. Haha på instagram trodde jag du tyckte du hamnade på fult ställe i Alperna och tänkte ”fick du betalt för stt skriva skit om stället?” Haha. För resan såg ju magisk ut!

  Vad fint du skriver. Och din brors artikel, jag behövde verkligen läsa några ord där (Nja. Ångest är sällan en god följeslagare, särskilt inte när vi står inför stora och komplicerade beslut. Den riskerar att göra oss kortsiktiga, irrationella och låsta, i de frågor där vi behöver sans, reson och flexibilitet allra mest.) Jag behöver nog skriva ner det citatet och ta med mig det i fickan en period! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.