Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

På tåget mot Vasa

Kvart över tio i morse mötte jag upp Kugge på Helsingfors tågstation. Köpte med en stor kaffe och klev på tåget. Och inte vilket tåg som helst – utan tåget mot Vasa OCH vår föreläsning!! Det ska bli ganska spännande, både att besöka Vasa och syftet med resan.

När vi kommer fram strax efter 14 tänkte vi äta en sen lunch (Kugge har redan tänkt ut ett instagramvänligt och ekologiskt café åt oss – Raawka) och kanske kika runt lite i Vasa? Jag vet inte hur mycket som finns att upptäcka men är ändå lite nyfiken.

Sneak peek på min presentation.

Just nu här på tåget är marken lite vitare än den var i Helsingfors och det faller lite lätta snöflingor. Så kanske är det ett vackert snötäckt Vasa vi får rulla in i? Påminner en hel del om Norrland och hemma. Och Vasa är ju faktiskt nästan halvvägs hem till mitt Gällivare. Det är 995 km från Helsingfors dit upp, och 423 km till Vasa – så nästan.

Det varierar dock helt klart lite i snömängd här längs vägen också…

Tack till Kugge som får agera lite fotograf här under resan. 


Har förresten haft en liten dipp i mitt försök till nya rutiner och det är som det alltid går. När en resa eller förkylning dyker upp blir det liksom ett avbrott som man inte hade räknat med. Det värsta är när de båda sker i kombination. Innan Holland blev jag förkyld och sen har allting gått lite segt efter det. Så måste tillbaka på banan nu när förkylningen försvunnit igen. Gah. Och så är det november – det hjälper ju inte liksom, inte alls.

Önska mig lycka till, kanske lite med de där rutinerna, men också för ikväll – vi hörs!

FÖLJ:

17 svar

 1. Men vad är detta för spännande du ska göra?! Låter ju sååå grymt! heja dig, kommer gå så bra! Och fatta stoltheten efter <3

  1. Okej måste skriva mer om det här på bloggen strax, men jaa kände mig faktiskt lite stolt och väldigt nöjd efteråt!!! Tack för peppen Isa :*

 2. Tusen tack för en super inspirerande föreläsning åter en gång! :) Och va roligt, nu vet du var alla små Vasa bloggare håller hus :D

  Och föreläsa flera gånger, det borde du absolut göra!

  1. Jaaa – nu vet jag på vilket trevligt ställe ni befinner er ;) Kul att det anordnas massa entreprenörs-peppigt uppe hos er också!

   Och tack så mycket Sandra, finaste komplimangen! <3

 3. Lycka till! Får försöka ordnat något liknande i Göteborg så jag/vi också får möjligheter att se dig i “aktion”. /kram

 4. Stort tack för intressanta och inspirerande föreläsningar! När det gick så bra första gången, kan det bli bättre?
  Att utveckla en blogg som t.o.m. kan bli business kan göras i alla åldrar, det är gnistan, passionen och en hel del lärande som fordras.Lärande genom bl.a. misstag eller som ikväll, på kurs och föreläsning. Större nätverk och en egen nisch är det som jag borde fokusera mera på. Samtidigt gillar jag att skriva brett och om allt möjligt vilket inte alltid ger de stora skarorna med följare. – När jag sedan kom hem väntade epost med positiva besked i ett fotoprojekt jag är med i. Så kvällen blev riktigt bra!

    1. Ah vad typiskt, tänkte att den borde dyka upp direkt. Men vad bra att jag kom ihåg att länka den nu :)

  1. Tack Johanna – det gick trots allt väldigt bra. Kanske är det så att man ska vara lite nervös innan – det sägs ju vara ett gott tecken? :)

  1. Men tack själv Jenni – så fantastiskt roligt att höra! Helt rätt – fortsätt blogga och sätta upp nya mål!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.