Jennifer sandström

På resande fot med fötterna på jorden

Lika mycket som jag älskar att resa och hänga på flygplatser, lika mycket älskar jag att bara vara hemma. Och det absolut värsta jag vet är att behöva packa en väska, gå hemifrån och fundera: har jag med mig allt? Trots att jag allt som oftast faktiskt har med mig allt. Och trots att jag borde fått någon sorts rutin på det här med att packa en väska.

Därför blir det lite paradoxalt att jag nu igen igår, efter bara tre nätter hemma, packade min väska och åkte mot Helsingfors flygplats. Men det sägs att när livet händer så är det bara att följa med. Och just nu händer livet litegrann. Att det råkar vara just nu i januari är också när man tänker på det ganska bra, det finns liksom inte tid att stanna upp och bli vinterdeppig utan istället fastforwardar vi hela januari med roliga grejer och sen kanske det plötsligt blir lite mer vår.

Vad gör man inte får att ta sig till en destination som denna? Just nu i Åre.

Det som händer är först en blogghelg här i Åre, som följs upp av en vecka med resemässan Matka och resebloggsevent i Helsingfors. Sen ska jag vila lite. Bara vara. Gå till gymmet. Börja yoga med min kille. Se på alla avsnitt av Skam. Skriva långa texter. Omfamna februari.

Och just nu påminner jag mig själv mest om att inte stressa så och att allt duger precis som det är, särskilt jag själv. Jag befinner mig i en värld av ständig uppkoppling och en ständigt underliggande press om att prestera. Blogginlägg som ska levereras, bilder som ska redigeras (även om kameran bara är en iPhone), med en strävan om att hela tiden göra lite mer, och göra det lite bättre. Det är viktigt att behålla fötterna på jorden och komma ihåg att blicka upp från skärmen, särskilt viktigt när man ska hänga en hel helg med andra influencers. Det är ett gäng riktigt duktiga tjejer och killar (eller åtminstone en), och jag är en av dem.

Det gör ingenting att jag inte har en kamera, youtubekanal eller den bästa bloggdesignen. För det är ingen tävling, och vi är inte konkurrenter, vi är kollegor i en fantastiskt spännande bransch.


Ps. Om du inte vill missa några inlägg eller spara inlägg du gillar så får du gärna följa mig på Bloglovin' eller gilla min Facebook-sida.

FÖLJ:

10 svar

    1. Så bra helg ja! Häftigt att höra allas olika erfarenheter och kunskaper. Tack – och du är också grym Lisa! :)

  1. Ah, det fanns en kille med ändå! Jag kollade på bilden på Jonnas blogg och jag tyckte mig se idel kvinns.

    Fast du inte har “kamera, youtubekanal eller den bästa bloggdesignen” så har du ändå en intressant blogg. Det är innehållet som räknas! Förresten, vad är det fel på designen? Jag gillar en ren och lättläst blogg framför flashiga äventyr som gör mig förvirrad. :-)
    Såja, nu är också din FB-sida gillad!

    1. Fint att du känner igen dig – det är den där balansen man behöver tror jag. Jag älskar att vara hemma särskilt när man varit iväg någonstans eller när man vet att man kunde göra något “roligt” om man ville. Det var värre mina första månader i Finland när “hemmakvällarna” inte var direkt självvalda, då var de mer ångestfyllda… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.