Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

På Radiohuset i Stockholm.

Oh my god! Det var så sjukt kul att få kliva in i Radiohuset ikväll. Känslan var liksom “shit vad coolt”. Jag har aldrig besökt något sådant tidigare, så det var väl på tiden att få den chansen! Anledningen då? Jo, jag fick intervjuas i min första radiointervju! Så häftigt!

radiohuset stockholm

Sveriges radios finska radiokanal Sisuradio kontaktade mig nämligen under förra veckan. En väldigt gullig finlandssvensk tjej som gärna vill träffa mig för en intervju. Och ja, jag är ju inte den som bangar utan tackar ofta ja utan att tänka efter.

Så till Radiohuset åkte jag direkt efter jobbet och fick för första gången kliva in i en riktig studio. Det kändes som sagt, huuur coolt som helst. Tänker liksom inte låtsas som att det inte var “någon biggie” för det är ju inte varje dag man får göra sånt. Och det var askul! Vi pratade om bloggen och allt vad jag tyckt och tycker om Finland – hur mina negativa fördomar utvecklats till positiva känslor! Jag känner ju väldigt mycket kärlek till Finland idag, tack vare min Mumin!

radio intervju sisuradiosisuradio jennifer svensk

Måste säga att det gick förvånansvärt bra. Jag var liksom inte särskilt förberedd, men man behöver kanske inte förbereda sig när det finns i hjärna och hjärta! Det är så otroligt nyttigt att göra sånt där man kliver utanför sin komfortzon – men man blir nog också mer och mer bekväm med sådant ju mer man gör det. Det har varit mycket sådant bara de senaste veckorna.

Vi får se när det sänds, förmodligen under nästa vecka någon gång. Och jag vet inte i vilket format ännu, men hoppas att det blir med mig på svenska och inte översatt så jag själv och ni också kan lyssna! Om ni vill såklart. Kan vara lärorikt för svenskarna och kul för alla Finlandssvenskar som läser här :)

Fick i alla fall bra feedback på att jag kändes väldigt avslappnad och naturlig, men vi får väl se. Jag var imponerad över mig själv i alla fall och det är kanske huvudsaken? Jag meddelar när det är uppe på nätet!

/Jennifer, säger godnatt från hotellsängen i Stockholm och känner sig nöjd över dagens och veckans händelser, äventyr och prestationer!

FÖLJ:

2 svar

  1. Vad roligt! Vi var med i en radiointervju i husbilen en gång, men då tyckte vi att det var ganska svårt. Det hände liksom saker i studion som vi inte visste om och så helt plötsligt skulle man prata haha. Men du verkar ju ha koll på det här från början! :)

    1. Åhh men det var lite svårt ju, eller kanske lite nervöst mest. Idag spelas det på radion och i morgon den längre versionen som är på svenska… Så ska länka till det här på bloggen sen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.