Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Falling for Stockholm.

Promenerade ner från Söder till Gamla Stan nu efter jobbet. Stod och tittade ut över staden och funderade, kände efter. Skulle kanske kunna bo här ändå. Jag tror anledning till att Stockholm inte riktigt attraherat mig förut är att jag alltid känt mig lite vilsen här. Men ju mer jag är här desto bekvämare känner jag mig, såklart. Så vi får väl se. En kanske slutar i en stor vacker villa ute på landet en dag i vilket fall. 

Der var en väldigt vacker solnedgång i ett svalt Stockholm. Och alltid lika mysigt att promenera genom Gamla Stan…Gick in i en butik med namnet very sweet like you. Där spelades en väldigt vacker låt, frågade och det var Sofia Karlsson, vem nu det är. Kikade också på de dyra men fina kläderna, en designer med namnet Camilla Thulin, om jag inte missminner mig. Och det var tydligen henne vi såg passera igår på stan. Lite roligt sammanträffande, visste ju inte vem hon var eller vad för kläder hon designade. 

Nu ska jag möta upp min USA-kompis som råkade vara i stan för lite indisk middag. 

Puss!

FÖLJ:

6 svar

  1. Stockholm är en fanatisk stad som dessutom är otroligt vacker :-) Jag som aldrig trodde att jag skulle kunna bo här kan i princip inte tänka mig en bättre plats :-) jag kommer från lilla Borås men för snart 7 år sedan när jag träffade min prins från Stockholm så var allt mest bara stort och förvirrande. Nu finns det typ inget bättre än att gå på upptäcksfärd i sin egen stad då man alltid hittar något nytt. Kan varmt rekommendera denna stad :-) Sen måste man ju inte bo mitt i smeten, till sommaren flyttar vi t.ex. Så vi bor på en pendellinje istället för tunnelbanelinje och det känns skitbra :-D Kul att du iaf får upptäcka den bättre sidan av sthlm ;-)

    Hur länge blir du kvar här denna gång? :-)

    1. Så roligt att höra att du gillar det fast än du inte trodde det innan. Så kan det gå när man träffar kärleken ;) Och jag var ju i Stockholm hela veckan men hade väldigt fullt upp – annars hade det varit roligt att ses ju!!

  2. Åh, Sofia Karlsson måste du ju lyssna på! Särskilt hennes tonsättningar av Dan Andersson, Svarta ballader tror jag skivan heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.