Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hotellfrukost och italienskt.

God morgon gummibjörnar! Eller bumbibjörnar (sötaste ordet jag vet!) Jag “råkade” somna innan tio igår och det var extremt behövligt att få en lång natts sömn. Även om jag drömde rätt konstigt, kan det ha varit pga den överdrivna mängd ruccola jag fick i mig igår måntro? 

Sitter vid frukosten nu och jag har godkänt den på hotellet där vi bor pga detta: 

YOGI TEA! Vårt förra hotell i helgen var lite lyxigare och de hade Pukka-te på rummet! Jag nämnde kanske redan det? Så exalterad över mina favoritteer.

Hotellfrukost är ju hur som helst alltid trevligt, tycker jag. Lite lyx den här veckan att slippa fundera över att fixa frukost eller laga mat!

Igår var vi på en italiensk restaurang, här i närheten vid Mariatorget. Supergod pizza! Intejättesvårt att göra bra, men ändå.Vi strosade lite runt på söder också. Min kollega är lite mer bekant med Stockholm så hon kunde agera lite guide för mig som är rätt lost.

Idag blir det ännu en dag på kontoret! Och ikväll hörni, då ska jag till Radiohuset!! Får berätta om det efteråt.

Ha en fin tisdag!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.