Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kärlek och jobb.

Hej på er. Klockan är nio och jag ligger helt slut i en hotellsäng på söder efter en varm och skön dusch. Tvn är på, något jag inte är särskilt van vid att ha, men det känns liksom fint med något sorts sällskap. Finns inte mycket annat här i rummet.

Igår följde Mumin med mig till kontoret vi jobbar på här i Stockholm i veckan. Är så sjukt kärlekskrank alltså… Ni vet, så som man är. Så det kändes i hjärtat att skiljas åt igen, trots att vi ses om två veckor igen. Men om man nu ska vara positiv osv så var det en magiskt fin helg och det är ju något man ska vara väldigt tacksam över, att man har någon att sakna så!

My love på Jamie's Italian i lördagskväll.

Och igår eftermiddag började jobbveckan trots att det var söndag! Hade ett litet möte för härliga människor så det var en rätt trevlig jobbdag. 

Slutade vid sju och då hade jag bestämt träff med ett par av min internetfriends som jag brukar träffa när jag är här i Stockholm. Mötesplatsen var på Skånegatan: Gildas Rum. SJUKT mysigt café alltså!Deras toast var något att bita i, gott alltså. Och girls talk, det är ju alltid mycket uppskattat! 

Som ni förstår har det varit lite fullt upp här på det senaste. Kul tycker jag! Och blir fortsatt fullt upp i veckan. 

Hur mår ni då? Något kul som händer? Längtar ni också till våren eller?

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.