Jennifer sandström

Överinspirerad.

Min själ har fått en boost och inspirationen pumpar från mitt hjärta ut i hela kroppen. Jag vill plugga finska. På riktigt, jävlar vad jag vill lära mig det här språket! Vill inreda vårt hem till perfektion. Träna och bygga muskler. Skriva tills det blir en bok. Och läsa fler böcker. Jobba och lära mig mer och mer. Träffa inspirerande själar. Besöka nya barer och caféer.

Önskar att det fanns fler timmar på dygnen.

Kliché.

Jag vet att det inte är så enkelt. Det vore konstigt om det var det. Alla solskenshistorier har månader och år av tunga åskmoln bakom sig och dessa oväder kommer alltid finnas där. Ingen väg är spikrak uppåt. Ingen är konstant “lycklig”. Alla fuckar upp ibland. Eller är deprimerade. Bakom fasaderna, kom ihåg all skit som gömmer sig där.

Och det känns på något sätt viktigt att påpeka.

Puss!

FÖLJ:

7 svar

 1. finns det inte nån finskundervisning som du kan lyssna på på vägen till o från jobbet?

  Jag är hemskt imponerad av din vilja att lära dig finska (fast det är klart, du bor ju där..). Jag försökte lära mig mellan jag var 11-15. Jag klarar att läsa Elloskatalogen typ… Men så flyttade jag ju därifrån o har inte haft nån användning för det de senaste 20 åren…

  1. Hmm… Bra idé! Signade faktiskt precis upp för en finska kurs som börjar i januari – tjoho!
   Haha, det underlättar extremt att bo i landet där språket talas och vara ständigt omgiven av det. Min kropp blir likt en robot inställd på “måste prata finska”. :)

 2. Jag kan inte hjälpa dig med finskan eller ditt hem. Däremot det sista med barer och caféer är nog mer min piece of cake. ^^

    1. Åh men snabba puckar här. Har ett event med jobbet, tyvärr :( Och är något inplanerat titt som tätt här på kommande, försöka få in något efter lucia kanske?? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.