om sex månader

Påsken 2013, tänk vad länge vi pratat om det här nu, att vi skulle fira den ihop, uppe i nordligaste Norrland. Och nu händer det, äntligen. ”Vi är snart där flickor!”

Kickan brister ut i ett ”waaaah, this will be FAB!!” och Gunilla skriker ”jaaaa! Kan inte vänta tills jag får se renarna hoppa runt på gatorna och höra alla säga jchoo”. Vi skrattar i kör samtidigt som vi går ner för landning. Vi dyker genom molnen och nedanför oss sträcker sig det vita vinderlandskapet så långt våra ögon kan se.

”Åh jesus!” Flämtar Kickan samtidigt som Gunilla är alldeles för upptagen med att få bort fläcken av choklad från sin vita halsduk.

Jag hoppas ni är redo för skidåkning, skoteråkning, afterski, bastumys och många härliga norrland-upplevelser! Let the holiday begin!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 4 november, 2012 / 23:17

    Som jag längtar till att besöka Norrland och Gällivare nu, har jag aldrig gjort. Jag är mer än redo för detta äventyr!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?